Люти чушки на Коледа в Капана 2018

И тази Коледа #ЛютиЧушки имаха безплатен щанд на #КоледавКапана, благодарение на организаторите. За нас е важно да бъдем на такива места, тъй като така стигаме наживо до хората.

Поли снима със селфи стика, Мария е отзад, до нея е Брани, а човекът с детето е един много специален единомисленик и се казва Милен.
Тази година на щанда бяхме трима – Мария, Поли и Брани. Мария прави „лютите чушки“ и създава преди 2 години инициативата, Поли е дизайнер и прави разни интересни неща, като бъфовете и планинарските канчета, които се разграбха като топъл хляб на щанда, а Брани е фотограф, планинар и приключенец, който подкрепя каузата във всичко, което прави от известно време насам, а на щанда бяха изложени неговите календари с фотографии от родните планини, Патагония и Исландия.

Освен че се забавлявахме много, успяхме да продадем доста неща и сумата, която събрахме само за един ден беше 468 лв. Продадохме 13 бъфа, 1 планинарско канче, 26 календара, 1 тениска, 6 копмлекта ръчно изработени обеци #chilipeppers и дузина Коледни картички.

Парите се даряват на деца от семейства на прага на бедността, заплашени от отнемане от семейна среда и даване за отглеждане в приемни семейства. Със събраните средства се закупува най-необходимото за ежедневните нужди на децата, като храна, лекарства, памперси.

Всеки може да дари средства като закупи някой от обявените материали на сайта. Към момента това са ръчно изработени обеци „люти чушки“, тениски с логото на инициативата, бъфове със специален брандинг, календари и стикери.

Благодарим ви за подкрепата!

#ChilipeppersCause #charity #kidsinneed #volunteer

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.