Блог

Вместо Доклад

Поглед отвътре към събитието Chilipeppers Adventures Поля Златилова – психолог, доброволец, приключенец, съорганизатор в инициативите на Люти Чушки Лагеруването, организирано от доброволческата платформа „Люти чушки”… Прочетете повече »Вместо Доклад

Люти Чушки през зимата, 29 февруари – 3 март, хижа Плевен

Време е за зимни Люти Чушки приключения! Запазете датата и мястото в календарите си, поканете и всеки, който би желал да стане доброволец в нашето… Прочетете повече »Люти Чушки през зимата, 29 февруари – 3 март, хижа Плевен

Детски лагер в планината #ChilipeppersAdventures

#ЛютиЧушкиПриключения / #ChilipeppersAdventures е един НЕкомерсиален проект на Chili Peppers / Люти чушки и Big Ice Expeditions, който ще се случи в началото на лятото на 2019 г. и е посветен на каузата да помогне на деца в нужда.

Big Ice: Лаутаро. Благотворителна презентация

Разкази из Патагонската ледена шапка - Big Ice: Lautaro. Това събитие се провежда с благотворителна кауза за подпомагане на проекта Chilipeppers Adventures. Представя: Бранислав Бранков. Място: Кино Влайкова. Дата: 22 април 2019г. - 19:45ч.

Защо #ЛютиЧушки?

#Chilipeppers са ръчно изработени обеци във формата на люти чушки от глина и акрил, опаковани в оригинална #vintage опаковка, за която са използвани натурални рециклирани материали, с ръчно нанесен мастилен печат. Цената е 25 лв., а 100% от тази сума е дарение в подкрепа за издръжката на ежедневните нужди на деца от бедни семейства.